Oost West Thuis Best Logo

Hoe werkt 't?

Welkom bij OostWestThuisBest.nl!

Met onze dinerboxen zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel!
Wij hebben de voorbereiding al voor je gedaan, zodat jij het alleen nog hoeft af te maken.

Hoe werkt 't in het kort?

 • Bestel jouw dinerbox uiterlijk 2 dagen van tevoren vóór 23:00 uur 's avonds
 • De dinerbox wordt tussen 14:00 uur en 18:00 uur gekoeld geleverd
 • Dineer op het ideale moment, in je eigen tempo
 • Chef ’t zelf: volg de bereidingswijze. Je hebt alleen een oven nodig
 • Serveer de gerechten op een mooi bordje en strijk met de eer!
 • Denk jij aan het milieu? Scheid dan al onze duurzame verpakkingen

Hoe werkt 't uitgebreid:

 1. Bestel jouw dinerbox uiterlijk 2 dagen van tevoren vóór 23:00 uur.
  Heb je binnenkort een etentje met vrienden of je familie? Kies je favoriete dinerbox op OostWestThuisBest.nl en bestel jouw dinerboxen vooruit. De bestelling kan uiterlijk 2 dagen van tevoren vóór 23:00 uur doorgegeven worden. Dus vandaag besteld vóór 23:00 uur, dan bezorgen wij jouw dinerbox overmogen.
 2. De dinerbox wordt van donderdag t/m zondag tussen 14:00 uur en 18:00 uur gekoeld geleverd.
  Op de dag dat jij de dinerbox bezorgd wilt hebben wordt jouw bestelling gekoeld geleverd. Tussen 14:00 en 18:00 uur komt de bezorger aan de deur.
  Ben je niet thuis? De dinerbox wordt dan afgeleverd bij de buren of voor de deur geplaatst.
  Zorg dat de dinerboxen gekoeld staan, zolang je deze nog niet gaat bereiden. De dinerboxen zijn dagvers bereid en zijn maximaal 2 dagen houdbaar als deze gekoeld bewaard worden. Indien de dinerbox niet gekoeld bewaard kan worden, dan adviseren wij om het dezelfde dag te nuttigen.
 3. Dineer op het ideale moment, in je eigen tempo.
  Zijn jullie klaar om te gaan dineren? Bekijk de meegeleverde instructies en bepaal met welke gerechten jullie willen gaan beginnen. Je kan bijvoorbeeld beginnen met de koude en/of voorgerechten. Als iedereen uitgegeten is, maak je de volgende gang of ronde met gerechtjes klaar. Op deze manier kan je genieten van alle gerechten op het ideale moment, in je eigen tempo en de juiste temperatuur.
 4. Voor de bereiding heb je alleen een oven nodig.
  Alle warme gerechten moeten dezelfde tijd en temperatuur in de oven. Zo zijn alle gerechten tegelijkertijd klaar en kan iedereen tegelijkertijd dineren. De maximale bereidingstijd is 18 minuten.
 5. Chef 't zelf: volg de meegeleverde instructies voor de juiste bereiding.
  In een handomdraai heb je de lekkerste gerechten op tafel. Met de dinerboxen van OostWestThuisBest.nl is iedereen opeens een keukenprins(es)! Op de meegeleverde instructies staat de bereiding duidelijk omschreven. Eigenlijk is het alleen een kwestie van opwarmen in de oven en mooi serveren!
  Heb je een vraag over de allergenen? Als je naar de specifieke dinerbox op OostWestThuisBest.nl gaat, dan zie je onder de gerechten welke allergenen in elk gerecht aanwezig zijn.
 6. Serveer de gerechten op een mooi bordje en strijk met de eer!
  Maak er een fantastische avond van en eet smakelijk!
 7. Draag een steentje bij aan het milieu...
  Onze verpakkingen zijn allemaal duurzaam. Aan jou de vraag om al het afval op de juiste manier te scheiden. De craft/bruin gekleurde bakjes horen in de groene container. De doorzichtige deksels graag scheiden met het plastic afval. De aluminium bakjes mogen ook bij het plastic afval. De overige verpakkingen zijn allemaal van karton en papier, dus in de papierbak. Tip! Schuif alle bakjes in elkaar, hierdoor blijft de ruimte die de verpakkingsmaterialen in beslag nemen beperkt.